Disclaimer

Informatie en advies op deze website zijn met grote zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. ‘Mesologiepraktijk 101 – Margrit Nijman-Schicker’, verder genoemd ‘Mesologiepraktijk 101’ sluit elke aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voort zou kunnen vloeien uit of verband zou kunnen houden met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website.

De website en alle onderdelen, zoals de intellectuele eigendomsrechten op het logo, alle teksten, foto’s en afbeeldingen van deze site zijn eigendom van Mesologiepraktijk 101. Niets van deze site mag, in het bijzonder voor commerciële toepassingen, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Mesologiepraktijk 101 worden openbaar gemaakt, gekopieerd of verveelvoudigd. De inhoud van deze website wordt regelmatig aangepast en/of aangevuld.

De vermelde externe links biedt Mesologiepraktijk 101 enkel aan voor informatief gebruik voor de bezoeker. Mesologiepraktijk 101 sluit alle verantwoordelijkheid voor de inhoud op de externe sites uit.

 

Het concept en de realisatie van deze website is verzorgd door: Haagse Klasse

De tekst is geschreven door: ideeMix – Marcia Keer – Marketing en Teksten

Het logo en de huisstijl zijn ontworpen door: Inago – Ineke van Stralen – Desktop Publishing

Vertaling van deze website naar het Duits door: Taal & Tekst – EPMA BV

Confucius
Confucius